Poradňa

Poradňa gynekologičky



Poradňa je mimo prevádzky.
Ďakujeme za pochopenie

dobrý den,počas dojčenia som užívala azaliu,a nemala som vôbec menštruáciu,už 3 mesiace nekojím,ale stále som užívala azáliu,chcem sa spýtať po užití poslednej tabletky do kedy by som mala už konečne dostať menštruáciu,dakujem
Pokiaľ budete užívať azaliu, menštruáciu nemusíte mať vôbec, alebo sa objaví iba slabé špinenie.
Dobrý deň mám skoro 19 rokov a chcela by som sa opýtať či by ste mi poradili . Mám problém že mi nerastú prsia a teraz nemyslím že ich mám malé alebo tak ale nemám žiadne a bojím sa či to nemôže byť kvôli neakému ochoreniu alebo také niečo a či by ste mi nemohli niečo poradiť na rast za skorú odpoved dakujem
Veľkosť prsníkov závisí od genetických predpokladov, vašej hmotnosti a mnohých iných vedľajších faktorov. Ak už máte 19 rokov, veľkosť prsníkov je už definitívna a bohužiaľ, neexistujú žiadne tabletky, ktoré by ich rast ovplyvnili.(ak to nieto tvrdí, tak klame)
Dobrý deň! Chcem sa spítať,mala som za posledných 8.mes.dva abortusy.Neviem si to vysvetliť prečo.Mám už dve deti.Mám 36.r. Teraz mám priateľa,skúšame bábätko a nedarí sa.Ja som v poriadku po gynek.strane.Mám obavy či nieje na vine priateľ,totižto teraz za posledný rok sa mu na tele robie pod kožou tukové nádorčeky,má to na konci chrbtici-tam mu to aj hnisalo,teraz to má na brade,len také zdúrené.On už mal dieta ktoré sa im narodilo postihnuté a za tri dni zomrelo,vtedy udali že je na vine krv lebo mali rozdielnu,Bojím sa či to aj vtedy nemalo vplyv na dieta,tieto tukové nádorčeky pod kožou.Budem vdačná ak mi poradíte čo mám robiť.dakujem....
Ak máte obavy z prenosu ochorenia na plod, mali by ste zájsť na genetické vyšetrenie. Genetik vám vysvetlí, čo môžete očakávať.
Pani doktorka uzivala som antykoncepciu a asi styri mesiace som nemala menstruaciu lekar mi zistil ze mam poruchu kyselny listovej,ale len hranicne hodnoty .Pozmeneni antykoncepcie a uzivani kyseliny listovej sa mi menstruacia upravila teraz mam pravidelne.chcem sa spitat ci je este nutne uzivat kyselinu listovu.PO POL ROKU.DAKUJEM
Neviem, akú máte poruchu metabolizmu kyseliny listovej, takže nemôžem na vašu otázku odpovedať. Porucha metabolizmu kyseliny listovej však nespôsobuje vynechanie menzes počas užívania antikoncepcie. S najväčšou pravdepodobnosťou vám nenarastala pri tom type antikoncepcie dostatočne vysoká sliznica maternice, aby ste mohli menštruovať. Po zmene antikoncepcie sa to predsa napravilo.
Dobry Den pani Doktorka. Chcela by som sa opytat na vas nazor. Pred 6timi mesiacmi som bola odporucena na konizaciu po vysetreni LBC testom na Slovensku.Vysledok laboratorneho vysetrenia bol: nenadorove zmeny, mierny zapal, metaplacia/ HSIL/ Imunocytochemia P16/Ki67 - nepocetne pozitivne bunky. Dalsie vysetrenie na vysokorizikove typy HPV vyslo 35.9 - stredna pozitivita. Konizaciu som planovala podstupit v Irsku kde momentalne zijem a tak som kontaktovala kliniku tu v Irsku kde mi povedali ze si musim dat urobit Smear Test (PAP test) a az na zaklade toho ma budu vediet odporucit na dalsi zakrok. Vysledky Smear testu som nevidela, iba mi prisliel list ze by som mala podstupit dalsi Smear test o 6 mesiacov. Nedavno som bola znova u gynekologa na Slovensku, objednat sa na konizaciu ktoru by som si sama uhradila. Doktor mi znova spravil PAP test a ten vysiel CIN2. Docitala som sa ze Liquid Based Cytology test poskytuje podrobnejsi vysledok a chcela by som sa poradit ci by ste odporucali konizaciu na zaklade LBC vysledku alebo mam este pockat a nechat sa sledovat kazdych 6 mesiacov. Neviem ci je to podstatne, mam 28 rokov a nemam este deti. Ovplyvnila by konizacia tehotenstvo v buducnosti? Vopred dakujem za vas cas.
Smear test je onkocytológia tak ako aj PAP test a LBC. Všetko sú to názvy vyšetrenia buniek krčka maternice. LBC je liquid based cytology a poskytuje presnejšie výsledky ako PAP test a určite ju používajú aj v Írsku. Je to celosvetovo používaná najnovšia a t.č. najpresnejšia metóda vyšetrenia buniek na krčku maternice.Výsledok HSIL je ťažká dysplázia buniek krčka maternice a v histológii tomu zodpovedá CINII. Pozitivita Ki67 a p16 markerov hovorí o tendencii zhoršovania nálezu, preto ja by som volila konizáciu.
Dobrý večer Ja idem prvý krát užívať antikoncepciu BELARA . Tak by som chcela vedieť ako ju používať. Viem že sa má začať v prvom dní menštruácie a tá by mi mala začať už o pár dní. Začnem prvým dňom a po 21 dni nebudem 7 dní užívať a potom po presne 7-dňoch mám začať bez ohľadu toho či mi príde dalšia menštruácia ? v tomto čo po 21- dňoch mám chaos .... :/ Dakujem veľmi pekne a pekný zvyšok večera ,)
Belaru užívajte presne tak, ako ste opísali 21 dní užívať, 7 dní pauza, stále dookola.
Dobrý deň pán Doktorka... chcela by som sa spytať, menštruáciu mávam tak okolo 29,30,31dni. ako kedy. teraz som mala po 26dnoch. može to súvisiet s ty, že sa snažíme o dieťa. alebo majú na to vplyv moje zdravotné problemy.v lekárskej správe je toto napísane: Pacientka odoslaná na konziliárne vyšetrenie pre cytolog. nález ASC-H. Obtiqže neudáva, nekrváca, aferbilná, výtok neguje. Obj.: Spec-vulva, vag. bpn., portio valcovité s léziou, KOLPO TZ-2, horná pera, dolná pera PB-KO až DB-KO. Dg.záver: N879 Možete mi povedať čo to znamená. 20marca idem na toto vyšetrenie uspaním. Ďakujem.
jedná sa o léziu na krčku maternice, je to zhoršená kvalita buniek krčka maternice, ktorá je spôsobená s najväčšou pravdepodobnosťou ľudským papilomavírusom.
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať. Je čoho sa obávať keď užívam antikoncepciu a partner sa do mňa spraví? ... Antiku neužívam veľmi dlho len druhý mesiac a zatiaľ sme sa toho kroku obávali. Je tam väčšie percento oplodnenia?
Ak antikoncepciu užívate bez chýb, môžete mať pokojne nechránený pohlavný styk, ste antikoncepčne chránená.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či môžem byť tehotná. MS som mala poslednú 20.1.2012 a do dnes som ďaľšiu ešte nedostala..MS mám vždy nepravidelnú.Robila som si aj tri tehotenské testy ale všetky vyšli negatívne. K lekárovi som nemala čas ísť. Ďakujem za odpoveď.
K lekárovi by ste sa vybrať mali, lebo existuje mnoho príčin, prečo vám mešká menštruácia, nemusí to byť iba gravidita.
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať na účinnosť antikoncepcie pokiaľ ju beriem pravidelne každý deň večer ale na obed som dostala hnačku zrejme nie najlepšie skombinované jedlo.Je nutné použiť pre istotu aj inú ochranu pokiaľ bolo na druhý deň všetko v poriadku,respektíve po dobu koľkých dní na sa zníži ochrana v takomto prípade. Ďakujem
Týždeň po hnačke používajte počas pohlavného styku aj prezervatív.
prosím Vás mám zavedenú danu/ariannu/,od septembra 2011,mám silné krvácanie počas menštruácie aj 8,9 dní.Tento mesiac týžden po skončení menštruácie som mala na nohavičkách trochu tmavej krvi a neviem či to je v poriadku.Poprosím odpovedať na mail.dakujem
Ak má žena zavedené vnútromaternicové teliesko, môže byť menštruácia silnejšia a môže trvať dlhšie. Príčina krvácania mimo cyklus musí byť diagnostikovaná ultrazvukom, preto by ste sa mali vybrať ku svojmu gynekológovi na kontrolu.
Dobrý deň, mam 23 rokov pred 11 mesiacmi sa mi narodila dcera vsetko bolo v poriadku, a po siedmych mesiacoch od pôrodu som zacala krvacat myslela som si ze je to menstruacia ale doktor povedal ze nie pokial kojim. Predpisal mi injekcie aby som prestala krvacat pomohlo to na mesiac. Znova som k nemu zasla znova som vybrala dalsie injekcia opat som prestala sono neukazalo nic ze vsetko je v poriadku. Nepresli vsak ani dva dni od sona a ja som zacala nie krvacat ale len spinit. Co to moze byt? Môze to byt aj stres?
Počas dojčenia môžete mať menštruáciu, nebýva však pravidelná a býva rozličnej intenzity. Nepravidelné krvácanie je spôsobené hormonálnymi zmenami, ktoré sa počas dojčenia stále dejú.
Dobrý deň, po rozchode s priateľom som po 3 rokoch vysadila ATK Marvelon, ktorá mi vyhovovala, ale chcela som si dať pauzu. Po mesiaci pauzy mi prišla menštruácia, ale veľmi silná. Začala som brať ATK Yadine, ale vôbec sa necítim dobre, je to druhý deň menštruácie - možno to je silnou menštruáciou možno novými tabletkami. Mám vysadiť ATK úplne alebo sa vrátiť k Marvelonu, alebo skúsiť kým si telo zvykne na Yadine?Neviem čo mám robiť.Ďakujem.
Tento cyklus užívajte Yadine, ak sa nebudete cítiť dobre, v ďalšom cykle sa môžete vrátiť ku Marvelonu.
Dobry den, mam 2 deti,31 rokov, pred rok a pol mi robili "Kolposkopiu", lebo som mala nepravidelnu menstruaciu alebo velmi castu ( 2-3 krat do mesiace), nezistili mi ic, zevraj som v uplnom poriadku. Treti mesiac uzivam antikoncepiu "Yasmin", mam noveho priatela ( ktory ma asi dost vacsi penis ako moj exmanzel ).Pocas prveho sexu v novom vztahu som citila bolest ked vnikol do mna az po koren. Pocas sexu mam hnedisty az krvavy vytok, neviem cim to je ale hned to aj prestane. Moze to byt partnerovou velkostou? Uziva zakazdym kondom a vzdy je od vytoku. Radite uzivat vzdy kondom? Nikdy sa mi to predtym nestalo a tak nemam skusenosti. Prosim vas o radu. dakujem
Kolposkopia je prezeranie krčka maternice mikroskopom a robí sa kvôli ochoreniam krčka maternice a nie kvôli nepravidelnej menštruácii.Nepravidelné krvácanie určite nemáte kvôli veľkosti partnerovho penisu. Aby sa zistilo, prečo nepravidelne krvácate musí vás váš gynekológ dôkladne vyšetriť.
Dobry vecer Ja by som sa chcela opytat ci moze mat zena rakovinu krcka maternice vo veku okolo 30 rokov ak nemala nikdy pohlavny styk???
Na 99,8% nemôže.
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, menštruácia mi už mešká 3 týždne, určite niesom tehotná. Bude to tým, že som bola 2 týždne chorá? Bola som nachladená, a dosť dlho som sa liečila. Alebo som pri poslednej menštruácii poslený deň, keď som ju mala tak som bola v bazéne na hodinu a nepoužila som tampón. Ďakujem za odpoveď.
Nepoužitie tampónu neovplyvní menštruačný cyklus. Existuje mnoho príčin, kvôli ktorým vám môže meškať menzes. mali by ste zájsť za svojím gynekológom.
Prosím o Váš názor na absolvovanie LAVH v mojom prípade: .Cytologia 2, vyšetrenia na HPV negat, bolestivejšia menštruácia(vyžarovanie bolesti do nôh, vyluč. kusky), občasne mimomenštruačne krvacanie už pri strednej fyzickej zaťaži, myom cca 2cm. Mam 42 rokov. ďakujem
Popisovaný stav by som sa najprv pokúsila riešiť konzervatívne, mne sa zdáte na hysterektómiu primladá a bez vážnych ťažkostí.
Dobry den! Mala som nechranený sex pred dvoma týždňami. Spravil sa do mňa úplne. Dala som si Tabletku Po cca za 16 hodin. Dostala som krvácanie za 9 dní. Preto sa pýtam lebo nemávam menštruáciu niekedy aj 2 -3 mesiace. Či môžem byť aj tak tehotná ak som dostala menštruáciu po tabletke čo vyvolala tabletka. ináč by som nedostala, lebo nemávam menštruáciu aj 2 -3 mesiace. a nic iné neužívam. dakujem za odpoved
Ak ste dostali menštruáciu a bola primeranej, obvyklej intenzity, tak by ste tehotná nemali byť.
Dobry vecer, Chcela by som sa opytat... Mohla by som byt tehotna ked som s priatelom mala pohlavny styk a hed po nom som zacala krvacat, na druhy den som mala bolesti praveho vajecnika, slaby hnedy vytok a teraz po troch dnoch silny husty vytok aky som este v zivote nemala a som v strede cyklu? Dakujem za skoru odpoved
Ak ste mali v strede cyklu pohlavný styk, tehotná byť môžete, krvácanie a bolesť v oblasti vaječníka môže hovoriť o ovulácii.
Dobrý deň! Som v 37+5 tyždni tehotenstva a chcela by som sa opýtať čo znamená poloha:H/II, Placenta :vpredu, st. III, AFI: dostatok, RI:0,53, FHR:129 Záver:BP.Za vašu odpoved ďakujem!
Poloha pozdĺžna hlavičkou, postavenie druhé, placenta vpredu, stupeň zrelosti III, plodovej vody dostatok, prietoky krvi placentou v norme, akcia srdca 129/min.
Mám 12 rokov. Už minule som vám písala, že stále ked sa utriem tak mám žltý toaletný papier. nakoniec to trvalo len tri dni :D vy ste mi poradili aby som navštívila detského gynekologa. Neviem že či ešte mám isť k detskému gynekologovy ked už nemám ten žltý vytom na toaletnom papieri? výtok stále mám ale iba taky normálny. a ked mám navstivit detského gynekologa mám ísť prv za všeobecnym pre odporúčanie a až potom k normálnemu detskému gynekologovy? :D
Ku gynekológovi sa dá ísť bez odporúčania všeobecného lekára.Ak výtok nemáš, tak ku gynekológovi nie je potrebné ísť. Dievčatá v puberte majú stále nejakú sekréciu z pošvy vzhľadom na zvyšujúcu sa produkciu hormónov. Sekrét z pošvv však nesmie páliť, štípať, alebo svrbieť a nesmie farbiť spodnú bielizeň. Ak áno, vtedy treba zájsť na kultiváciu.
Dobry den Vam prajem,chcem sa opytat mam 24rokov a mam za sebou 2 sekcie,prva bola v roku januári 2007 a druhu v máji 2008. Po sestonedeli som bola na kontrole a pani doktorka mi oznamila ze mam zrasty a zmensenu maternicu. Chceli by sme este jedno dietatko a preto by som chcela pocut vas nazor nato ake rizika by som mohla cakat a ci by som mohla este otehotniet. Podstupila som uz operaciu rakoviny prsnika. Prve tehotenstvo bolo bez problemov az nato ked som prisla do porodnice na kontrolu poslali ma na pasy a o par hodin mi oznamyli ze musi byt cisarsky, ze drobec sa dusi,no a po prvom sme neplanovali tak rychlo druhe babätko no otehotnela som 7mesiacov po porode a toto tehotenstvo som mala velmi problemove,4krat som bola na udrziavani,mavala som velke bolesti v podbrusi a v oblasti vaginy,nemohla som ani chodit. Porodila som predcasne koncom 36 tyzdna,ale drobcek bol v poriadku. Dakujem
Ak váš onkológ nenamieta nič proti tehotenstvu a neužívate žiadnu liečbu na rakovinu prsníka, tak otehotnieť môžete. Doporučila by som vám však väčšiu pauzu medzi tehotenstvami. Gravidita to bude samozrejme riziková, okrem iného bude určite nutné sledovať jazvu na maternici.
Dobrý deň, nemám nárok raz ročne na pečeňové testy ani v prípade, že mi tú antikoncepciu doktorka predpísala len z dôvodu prevencie proti cystám? to lebo som bola opreovaná pred 8 rokmi na cysty a bola mi zistená jedna cysta - border line a odvtedy mi odporučila brať antikoncepciu, to ako prevenciu proti cystám a taktiež profesor gymekolog mi nariadil po operácii polročné kontroly aj onkologické-markery,to navždy ,tak musím chodiť raz ročne aj na onkologické markeyr testy, predtým to bolo každý polrok /na tie markery/ , ale kedže výsledky prvých 5 rokov boli dobré, tak sa doktorka rozhodla že teraz raz za rok makkery a celková kontrola aj ultrazvukom sondou a aj pečeňové testy tiež k tomu vždy boli,. ja som do minulého roka tie pečeňové mala každý rok, tak neviem, či teraz tiež budem.
Kontroly pečeňových testov počas užívania antikoncepcie sa už dávno paušálne nerobia. Gynekológ ich môže urobiť iba v prípade, že mu tak doporučí iný špecialista v rámci nejakého dispenzára. Odber pečeňových testov nepatrí ani do prevencie onkogynekologických ochorení.
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či mám nárok na bezplatné vyšetrenie krvi raz ročne na pečeňové testy, ak mi gynekologička sama navrhla a predpísala antikoncepciu, takže beriem antikoncepciu.
Nie, u gynekológa sa už 6 rokov kvôli antikoncepcii nevyšetrujú pečeňové testy, WHO to uznala za zbytočné. Každé dva roky máte na takéto vyšetrenie nárok u všeobecného lekára.
Dobrý deň, mám cysty na jednom vaječníku, plánujeme dieťa. Od lekára mám Duphaston. Doteraz pravidelný 28 dňový cyklus sa mi zmenil ...mala by som Duphaston užívať 4 mesiace od 14 do 28 dňa, 1. ale už po prvom užívaní som krvácala s krátkymi prestávkami a špinením 20 dní, - je to normálne? 2. to som už medzi tým brala druhý krát Duphaston, pri asi 8 tbl som konečne prestala krvácať, ale teraz neviem, či mám čakať na menštruáciu a odrátať si 14 deň, alebo začať užívať podľa pôvodného 28-dň. cyklu aj keĎ nebudem krvácať? Ďakujem, Monika
20 dňové krvácanie nie je normálne, treba vás vyšetriť ultrazvukom a urobiť vám aj hormonálny profil. Duphaston užívajte 15-24-tý deň cyklu a počítajte to vždy od prvého dňa a krvácania.
Dobrý den citala som na internete ze je aj nejaka potratova tabletka alebo potratova injekcia,je to prosim vas legalne aj na Sloévensku?Dakujem
Na Slovensku nie je legálna ani tabletka, ani injekcia spôsobujúca potrat.
Dobry den už 3tyždne neberiem adipex,teda uživala som ho 2,5 tyždna chceme s manželom dieta možme začat na tom pracovat?dakujem
Áno, môžete sa pokúšať otehotnieť.
Dobry den prajem! Chcem sa spytat,ci je normalne,ked kojim a zacala som slabo krvacat?Znamena to,ze stracam mlieko? Za odpoved vopred dakujem
Nie, mlieko nestrácate. Niektoré ženy mávajú menštruáciu aj počas dojčenia, niekedy je to krvácanie nepravidelné.
malasom kvasinky aj pliesen po vybratí liekov som sa spytala či mám ísť na kontrolu lekar mi odpovedal že netreba chcem sa spítať teda či treba alebo nie
Po liečbe vaginálnej mykózy, ak nemáte ťažkosti, na kontrolu chodiť nie je potrebné.
Dobry den. chcela by som sa opytat mam vsetky priznaky tehotenstva ale testy su negatyvne a predsa mam bolesti v podbrusku aj tlaky citim ale mezes som mala.viete mi poradit ci som tehotna?
Ako sa dá odpovedať na otázku-"Viete mi poradiť, či som tehotná"??? To by som musela mať veštecké schopnosti. Ak vám testy vyšli negatívne, tak tehotná nie ste a treba pátrať po príčine vašich negatívnych pocitov. Potrebujete gynekologické vyšetrenie a dôkladné ultrazvukové vyšetrenie.
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či môžem ísť na preventívnu prehliadku ku gynekológovi ak mám deň pred menštruáciou?Beriem antikoncepciou a v nedeľu som si dala poslednú tabletku a vždy v sobotu dostanem menštruáciu či to nebude vadiť ak na tú prehliadku pôjdem v piatok.
Ak nekrvácate, tak môžete ísť na prevenciu kedykoľvek.
ale ako tehotna by som teoreticky nemohla byt ci?ked beriem antikoncepciu a mam 3 tizdne menzes lebo ho berem len prvi krat
Ak užívate antikoncepciu bez chýb, tehotná by ste nemali byť.
Dobry den chcela by som sa spitat ci po 24 stiroch hod ucinkuje tri-regol 21+7
Keď začínate užívať antikoncepciu, tak ste antikoncepčne chránená po siedmych dňoch užívania a potom už stále aj v týždni pauzy.
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať, ako je to s užívaním druhého blistra HAK,či som chránena okamžite už pri prvej tabletke alebo musím čakať 7 dni.Ďakujem
Počas užívania antikoncepcie ste chránená stále, aj v dňoch pauzy. 7 dní musíte na účinok čakať iba prvý raz, keď si antikoncepciu nasadzujete.
Dobry den .Co mam robiť ked mam opuch v oblasti zadnej časti veľkých pyskov ohanbia. je to navrete nejakou tekutinou a neviem ci sa mam bať . pomozte mi .
Môže sa jednať o cystu, alebo o absces Bartholiniho žľazy, mali by ste zájsť ku svojmu gynekológovi, aby urobil riadnu diagnostiku.
Zijem prechodne v Stupave a neviem si najst statneho gynekologa som v 4mesiaci tehotenstva vsetci su bud sukromnici alebo nemaju uzatvorenu zmluvu zo vseobecnou zdrav poist .Zatial chodim domou k mojmu lekarovy vzdialenemu 290km cestovne je drahe . Poradte mi prosim ....
Skúste si nájsť gynekológa na gynekologickom oddelení v nemocnici.
Dobry den Mala som s partnerom pohlavny styk vo vani a nemali sme kondom. No ked to na neho prislo tak sa ho snazil vytiahnut no hned ako ho vytiahol tak vystriekol a mala som to v okoli vaginy. Myslite si ze si mam kupit tabletku "po". Dakujem za skoru odpoved
Myslím si, že áno.
dobrí den.. ja som po porode a užila som jeden platok tabletiek a menzes mi uz trva zhruba 3 tizdne zle mi je a v ustach mm chut zeleza co to znamena?
Choďte ihneď ku svojmu gynekológovi, cez internet sa nedá stanoviť diagnóza.
Takže berem antikoncepciu druhy mesiac a stále nemam presný cyklus.. Tento mesiac som mala len krvacanie jeden den a jednu noc a mám len krvave vytoky asi 3 dni a to je tak všetko .. Je to normalne ???
Veľmi slabá menštruácia je normálna, pokiaľ užívate antikoncepciu.
Dobrý deň,mám 25.rokov a krásne tri detičky neni som si istá niečim?:)Vždy som mávala menštruáciu pravidelnú,ale po tretom pôrode mi príde aj o dva tri dni skôr.Naposledy som mala menzes 22.2,čiže prišiel o týždeň skôr.Mohol by byt aj to príznak,že som v tom?S manželom sme sa milovali bez ochrany,ale dával si pozor,ale mohlo sa stat!mám citlivé prsníky a zdajú sa mi aj väčšie,ako predtým.Bolí ma pod bruškom a niekedy aj krčovito.Bruško sa mi zdá neustále nafúkle môže to byt príznak,že som opät tehotná i ked krámy mám dostat toho 22.som s toho nervozna.Robila som si test vyšiel negatívne.Dakujem vopred za odpoved!:)
To, že sa menštruácia dostaví skôr, nie je známkou tehotenstva. Môžete mať aj hormonálnu poruchu, preto vám doporučujem dať sa vyšetriť u vášho gynekológa.
dobry den .vcera som si nahmatala na posve z zonka bolestivu hrcku chcem sa spitat co to moze byt dakujem
Môže sa jednať o zápal Bartholiniho žľazy, mali by ste navštíviť gynekológa.
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať či sa so mnou niečo deje, ak dostávam oveľa skôr menštruáciu ako mam dostať.Posledné dva mesiace som dostala tak,že prvý krát som dostala skôr o 14 dni a teraz som dostala o 10 dni skôr.ĎAKUJEM za odpoveď.
Pravdepodobne sa jedná o hormonálnu poruchu. Je potrebné, aby ste zašli ku svojmu gynekológovi, aby vám dal vyšetriť hormonálny profil a podľa nálezu vám dal liečbu.
Dobry den, asi pred mesiacom som vysadila antikoncepiciu, asi po 7mich dnoch som zaclaa uplne slabulinko krvacat, toto slabekrvacanie trvalo asi 9 dni, potom to preslo do normalnej menstruacie a trva to valstne dodnes...Ale ked si to tak zratam, tak uz to trva vyse 14dni, myslite si, ze je to v poraidku? Ze telo sa dava dokopy po uzivani antikoncepcie? Bola som v decembri na kontrole a vsetky vysledky som mala v poriadku. Dakujem za odpoved.
Takto dlho vy ste krvácať nemali, mali by ste navštíviť svojho gynekológa, aby vás vyšetril.
Dobrý deň, prosím vás chcela by som sa vás opýtať čo môže byť príčinou slabého špinenia namiesto menštruácie v prípade, že antikoncepciu neberiem. Špinenie prišlo na deň presne kedy mi mala prísť menštruácia. S priateľom používame vždy ochranu, neboli žiadne problémi. Aktíve špotrujem ( v poslednej dobe dosť veľa ) a dva týždne pred tým som mala žalúdočné problémi ( dva dni som zvracala od rána do večera pravdepodobne z jedla následkom čoho bol malý úbytok na váhe ). Môžu byť toto príčiny alebo môže ísť o nejakú poruchu ? Dúfam že tehotenstvo je vylúčené. Vopred ďakujem za odpoveď.
Aby ste vylúčili tehotenstvo, mali by ste si urobiť test. slabá menštruácia môže byť príznakom hormonálnej poruchy, preto by ste mali navštíviť svojho gynekológa.
Dobrý deň je normálne že počas mykózy mám aj krvavý výtok.
Nie, nie je to normálne.
Dobry den,mam 19 rokov.uz 2 rok mam pravidelnu menstruaciu az na posledne dva mesiace.minuly mesiac som dostala o 6 dni skor a teraz o 10 dni.zvykne ma pocas prvych dni menstruacie boliet brucho aj krize,no teraz ma boli lavy bok akoby som sa silnejsie udrela.chcela by som vediet ci je to problem alebo to je normalne.dakujem.
Bolesť môže byť problém, ak sa bude stupňovať a pretrvávať aj po menzes. V takom prípade navštívte gynekológa.
Dobrý deň, chcem sa informovať, že ster krčka maternice, ktorý mi bol odobratý, že bol dobrý. Či je možné Indol3C alebo Indonal užívať aj ako preventívne ak je človek zdravý. Aký je rozdiel medzi nimi.Ďakujem
Indonal je preparát originálny, kupujte si ten. Je možné ho užívať aj preventívne.
Dobry den pani doktorka..Mam dost nezvycajnu otazku:mam 21 rokov a zacala som pracovat ako letuska ,robim vela dlhych dialkovych letov velmi sa obavam o svoje zdravie lebo som pocula ze vela zien po skonceni tejto prace malo problem otehotniet resp sa im narodilo chore dieta alebo potratili lebo ich maternica bola natolko zdeformovana.Mate s tym nejake skusenosti?? Sem tam citim mierny tlak v podbrusku z toho tlaku ale ziadne problemy nemam aj gynekologicke vysetrenie bolo v poriadku.Viete mi poradit nieco ako sa chramit v tomto pripade resp uzivat nejake vitaminy??
Lietaním sa maternica nedeformuje, neobávajte sa. Ak sa budete pripravovať na tehotenstvo, môžete užívať Femibion 800.
Dobry den,mala som prvy pohlavny styk,bolelo ma to a dost vela som krvacala,dokonca sa mi obiavila aj na druhy den trochu krvi,trochu ma pobolieva aj vstup do pochvy,partner sa tazko dostl do mna,partner ma dost velky a hruby penis,je to normalne?dakujem...
Hrúbka a prekrvenie panenskej blany je u každej ženy iné, preto krvácanie aj bolestivosť pošvového vchodu netreba klasifikovať ako patologické.
Dobry den prajem.uplinulo uz 5 mesiacov od potratu a s manzelom sa chceme pokusit o babatko vcera sa zacal 11 den po menstruacii t.j.8.3.je pravda ze ovulacne dni trvaju medzi 12 az16 dnom po menstruacii?a ak ano mozme skusat cely ten cas vkuse?dakujem za odpoved.
Áno, je to pravda a vy sa môžete o splodenie potomka pokúšať, koľko vám to vyhovuje.

       51   52   53   54   55